Μαρία Κυριακοπούλου : «η Κοινωνική Συμφωνία θα κάνει την μεγάλη ανατροπή »

Μηνύματα αισιοδοξίας  ότι η  «Κοινωνική Συμφωνία» θα κάνει την μεγάλη ανατροπή  στις  αυριανές εκλογές, λαμβάνει η βουλευτής Αχαΐας Μαρία Κυριακοπούλου, στις καθημερινές επαφές που έχει με τους πολίτες.

Η Μαρία Κυριακοπούλου, με κάθε ευκαιρία καλεί τους πολίτες της Αχαΐας να δώσουν με τη δύναμη της ψήφου τους ισχυρή ώθηση στην «Κοινωνική Συμφωνία» ώστε να αποτελέσει ισχυρή φωνή  στην επόμενη Βουλή και να γίνει το ανάχωμα στον κατήφορο του Μνημονίου και της αδιέξοδης λιτότητας που έχουν συνυπογράψει ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.

«Με την «Κοινωνική Συμφωνία» τονίζει η Μαρία Κυριακοπούλου, μπορούμε να δημιουργήσουμε και πάλι έναν νέο πόλο συσπείρωσης των προοδευτικών δυνάμεων της χώρας, για μια Ελλάδα εθνικά υπερήφανη με ευρωπαϊκή προοπτική.

Αυτή την Κυριακή οι πολίτες δίνουν την απάντησή τους ενάντια στις πολιτικές που οδηγούν την Ελλάδα στην  εξαθλίωση  και την  υποτέλεια.

Με την ψήφο τους στην «Κοινωνική Συμφωνία», οι πολίτες επιλέγουν έναν άλλο δρόμο, ώστε να ξαναχτίσουμε την οικονομία σε ισχυρές βάσεις και να ξαναδώσουμε στους πολίτες το χαμόγελο και στην χώρα  την χαμένη της αξιοπρέπεια.»