Συμμετέχω

strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/koinonik/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Αμέσως μετά την ίδρυση του κόμματός μας, όλοι μας αρχίσαμε τη δουλειά. Με μεθοδικότητα και καλό συντονισμό και τη συμπαράσταση των μελών και φίλων της "Κοινωνικής Συμφωνίας", πρέπει να εκπληρώσουμε ταυτόχρονα δύο σοβαρά καθήκοντα: να οργανώσουμε όσο πιο άρτια γίνεται το κόμμα μας πανελλαδικά και να ετοιμαστούμε για την εκλογική μάχη που έρχεται.

Συμπληρώθηκαν και συγκροτήθηκαν ήδη η Ιδρυτική Διοικούσα Επιτροπή και συστάθηκαν οι παρακάτω επιτροπές:

  • Οργανωτικού και κινητοποιήσεων
  • Οικονομικών
  • Προγράμματος και πολιτικών πρωτοβουλιών
  • Επικοινωνίας, Τύπου και πολιτικού σχεδιασμού
  • Συγκρότησης ψηφοδελτίων
  • Οργάνωσης εκλογικής διαδικασίας
  • Κοινοβουλευτικής Δράσης

Στο πλαίσιο της επιτροπής οργάνωσης εκλογικής διαδικασίας θα λειτουργήσει η νομική κάλυψη και οι ομάδες εκλογικών κέντρων, εκλογικού υλικού και εκλογικών αντιπροσώπων.

Επίσης στην επιτροπή οργανωτικού θα λειτουργήσουν οι ομάδες για την ευθύνη των μαζικών χώρων, γυναικών, νέων, εργαζόμενων, αγροτών, ομογενών κ.α.

Σας καλούμε να πλαισιώσετε τις επιτροπές και τις ομάδες δουλειάς, επιλέγοντας και ενημερώνοντας μας για το ενδιαφέρον σας, καθώς και να μας προτείνετε και άλλα πρόσωπα που ενδιαφέρονται να ενταχθούν και να βοηθήσουν αυτή τη συλλογική μας προσπάθεια.

 

Με συντροφικούς χαιρετισμούς

Η Πρόεδρος

Λούκα Τ. Κατσέλη

 


Γράψε τα στοιχεία σου ή πρότεινε κάποιον άλλον
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.