Ανακοίνωση της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίο

strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/koinonik/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ από την ίδρυσή της πρόταξε την ανάγκη συγκρότησης ενός κοινωνικού μετώπου και μιας πλατιάς συμπαράταξης αριστερών, σοσιαλιστικών και οικολογικών δυνάμεων για μία γνήσια προοδευτική διακυβέρνηση στο τόπο. Μια προοδευτική διακυβέρνηση η οποία θα έχει στον πυρήνα του προγράμματός της την έξοδο από την κρίση μέσω ανατροπής των πολιτικών της βίαιης λιτότητας και πρόταξης ενός συγκροτημένου σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης και κοινωνικής συνοχής.
Κάτω από τις παρούσες συνθήκες, η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τη μόνη επιλογή που μπορεί να εγγυηθεί μια προοδευτική διακυβέρνηση, η οποία θα εφαρμόσει με βιώσιμο και ανθρωποκεντρικό τρόπο τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με τους θεσμούς και θα την εντάξει σε ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας. Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ως υπεύθυνη και συνεπής πολιτική δύναμη, συμπαρατάσσεται και αυτή τη φορά πολιτικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να συμβάλλει στη συλλογική προσπάθεια για απομείωση του χρέους, τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την προάσπιση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων και την ενδυνάμωση των συμμετοχικών δημοκρατικών θεσμών της διαφάνειας και της λογοδοσίας.